Category

Mihail Neamtu: Fesenismul este plaga care a afectat toate partidele in ultimii 20 de ani

Emisiunea Discutia de Luni,  realizata de Dan Tapalaga si difuzata de HotNews.ro si de RFI i-a avut invitati pe Cristian Preda de la PD-L si pe Mihail Neamtu de la Noua Republica. Am profitat de ocazie si am plasat o intrebare pentru Mihail Neamtu:

Unde se plaseaza cu adevarat Noua Republica?

explicitând astfel:

Am privit cu speranta aparitia NR, dar am temerea ca NR nu este altceva decat viitorul partener de guvernare al PD-L, UNPR si UDMR dupa viitoarele alegeri. Personal mi-as dori aparitia unei miscari politice care sa scoata definitiv la pensie FSN-ul, cu toate formele sub care a evoluat, acel FSN care a confiscat Revolutia si a adus Romania intr-o pustie a tranzitiei, menita nu binelui comun ci interesului clientelar. Asa cum odinioara un personaj pe care il indragim amandoi si-a trimis ucenicii sa puna intrebarea critica: “Esti tu Mesia sau sa asteptam pe altul?” va solicit un raspuns onest la intrebarea daca demersul NR si al dvs are ca scop sau nu eliberarea noastra de FSN, incluzand aici PD-L?… sau e cazul sa asteptam pe altul? Multumesc!

Am primit un raspuns care mi-a dat certitudinea ca Noua Republicã merita incredere si sper ca nu va fi cazul sa imi vad inselata aceasta incredere. Iata raspunsul lui Mihail Neamtu:

Domnule CIuca,

Noua Republica este o formatiune independenta si nu un partener de guvernare.

Votati-ne si sprijiniti-ne ca sa scapam de jocurile perverse ale UDMR.

Fesenismul este plaga care a afectat toate partidele in ultimii 20 de ani.

Eu as vrea ca NR sa fie principala forta politica de centru-dreapta in urmatorii 20 de ani. Avem nevoie de candoarea si sprijinul dvs.

Mihai

Jos palaria! Aveti sprijinul meu.

LATER EDIT: Iata si linkul de pe HotNews.

One Reply to “Mihail Neamtu: Fesenismul este plaga care a afectat toate partidele in ultimii 20 de ani”

  1. Dragã mihai,
    Eu zic sã ne grãbim încet, chiar dacã perspectiva nemțeanã pare atractivã. Eu de mai multe ori am suflat în iaurt…și totuși am pãțit-o !

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.