Gafã corijatã parþial

HotNews ne anunþã cã Ministerul Comunicaþiilor a modificat ieri caietul de sarcini aferent licitaþiei de 10 milioane euro din bugetul de stat pentru crearea portalului e-Romania, în încercarea de a repara gafa prin care cereau un subportal de informare asupra ortodoxiei, ca religie naþionalã a României. Ministerul înlocuieºte cerinþa de creare a unui subportal “Ortodoxism Online” cu un subportal “Culte Online”, dar textul pãstreazã încã cererea pentru “un portal de informare a publicului asupra religiei naþionale a României”.

Evident cã schimbãrile au fost fãcute pe ºestache, fãrã ca sã se dea vreun comunicat de presã, fãrã ca cineva sã fie sacþionat ºi fãrã ca cineva sã recunoascã cã a greºit. Tipic românesc!

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tags: , , , , ,

Statisticile zilei

  • 135
  • 33
  • 23,239
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.