Fã-te frate cu (autocenzurat) pânã treci puntea

Sunt deja antologice perluþele preºedintelui moldovenilor, comunistul Voronin. Simþindu-ºi ameninþatã poziþia datoritã scãderii popularitãþii partidului, recent candidatul opoziþiei câºtigând net fotoliul de primar al Chiºinului, tovarãºul Voronin cautã aliaþi, ultimii momiþi cu vorba fiind membrii clerului ortodox. Vizitând, evident în scop electoral o mãnãstire, unde a fost întâmpinat de cele mai înalte feþe bisericeºti ale republicii, Voronin a afirmat cu tupeu cripto-comunist urmãtoarele: nicãieri in Vechiul sau în Noul Testament nu veþi gãsi nimic de rãu despre comuniºti”, afirmând cu acelaºi tupeu apoi cã: “Isus a fost primul comunist”. Drept rãspuns, un protopop prezent, în armonie cu servilismul istoric ortodox faþã de puterea politicã, a rãspuns: ”sunteþi tatãl nostru – cum o sã ne spuneþi, aºa o sã facem – noi suntem corabia, iar dvs sunteþi cârmaciul”.

Cetãþene Voronin, în Biblie nu scrie nici de Marx, Engels sau Lenin, dar scrie de lupi rãpitori îmbrãcaþi în blanã de oaie, cu scopul de a duce la pierzare pe cei pãcãliþi. Aºa cã, într-un fel, în Biblie scrie ºi de dumneata.

One Reply to “Fã-te frate cu (autocenzurat) pânã treci puntea”

  1. Si in America politicienii din ambele tabere(republicani si democrati) curteaza bisericile evanghelice pentru a obtine votul enoriasilor.Sunt invitati sa participe la intrunirile bisericii. Cauta sa obtina sustinerea in mod public ai unor pastori cunoscuti. Sunt totusi mult mai in tema cu chestiunile religioase. Stiu sa spuna mai mult decat “god bless you”.Au angajati oameni special care ii ajuta pentru a avea un discurs specific acestui tip de electorat. Am scris un articol care arata perceptia mea despre politica si evanghelici din Romania si America “Evanghelicii cu cine voteaza ?

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.