Category

Vești bune din vacanțã

Aflat într-o vacanțã de 7 zile, luatã dupã spartul târgului fiindcã în sezon nu s-a putut, am avut câteva zile de post la net. Acum am dat de o terasa cu free wi-fi așa cã recuperez!

Și ce am aflat? De necrezut! Dinamo a bãtut în deplasare la Sturm Graz iar Steaua a fãcut meci nul acasã cu Sheriff Tiraspol! Și mai tare, Bergodi l-a dat afarã pe Gigi din vestiarul Stelei și ãsta l-a demis. Bravo! Uite și un antrenor care i-a ținut piept lui Becali. Se poate! Ca sã rãmân în același perimetru, notabile și rezultatele celor de la Cluj și Timișoara. Bravo bãieți!

În fine, cel mai interesant lucru petrecut zilele acestea mi se pare declarația președintelui interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, care a spus cã instituirea de vize pentru cetãțenii români a fost o rușine. De acord. Din cauza aceasta nu am putut merge la o înmormântare la care aș fi ținut mult sã ajung. Oricum, bate vânt de schimbare peste Prut. Sper sã nu-și bage necuratul coada.

2 thoughts on “Vești bune din vacanțã”

    1. Iasu Mateescule! Bine ai revenit pe aici si in blogosfera… am vazut ca ai avut si tu o pauza, mai mica ca a mea, dar totusi… Da, ispite si ispite, asa e viata!…

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.