Vești bune din vacanțã

Aflat într-o vacanțã de 7 zile, luatã dupã spartul târgului fiindcã în sezon nu s-a putut, am avut câteva zile de post la net. Acum am dat de o terasa cu free wi-fi așa cã recuperez!

Și ce am aflat? De necrezut! Dinamo a bãtut în deplasare la Sturm Graz iar Steaua a fãcut meci nul acasã cu Sheriff Tiraspol! Și mai tare, Bergodi l-a dat afarã pe Gigi din vestiarul Stelei și ãsta l-a demis. Bravo! Uite și un antrenor care i-a ținut piept lui Becali. Se poate! Ca sã rãmân în același perimetru, notabile și rezultatele celor de la Cluj și Timișoara. Bravo bãieți!

În fine, cel mai interesant lucru petrecut zilele acestea mi se pare declarația președintelui interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, care a spus cã instituirea de vize pentru cetãțenii români a fost o rușine. De acord. Din cauza aceasta nu am putut merge la o înmormântare la care aș fi ținut mult sã ajung. Oricum, bate vânt de schimbare peste Prut. Sper sã nu-și bage necuratul coada.

2 thoughts on “Vești bune din vacanțã”

    1. Iasu Mateescule! Bine ai revenit pe aici si in blogosfera… am vazut ca ai avut si tu o pauza, mai mica ca a mea, dar totusi… Da, ispite si ispite, asa e viata!…

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Statisticile zilei

  • 45
  • 13
  • 22,456
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.