Scut anti-paparazzi

Citesc și nu-mi vine a crede: Roman Abramovici, patronul lui Chelsea Londra și unul dintre cei mai bogați oameni din lume, va beneficia de o inovație tehnologicã menitã sã-i ținã departe pe paparazzi. Ziarul britanic Times anunțã cã noul yaht al lui Abramovici va fi dotat cu un sistem bazat pe raze laser care va detecta prezența oricãrei camere digitale și o va face inoperabilã. Scutul anti-paparazzi este o premierã, la fel ca și multe alte facilitãți instalate pe yahtul Eclipse, a cãrui construcție se apropie de final în șantierul ThyssenKrupp din Hamburg.

Și când mã gândeam și eu cã o sã-mi exersez abilitãțile fotografice, pozându-l pe tãtuca Abramovici!… Oare nu este o încãlcare a legii ca el sã-mi anihileze Nikonul de pe yaht, dacã eu mã aflu pe teren public? Poate cã vreau sã pozez pescãruși, ce trebuie sã-i cer lui permisiunea? Sau poate cã vreau sã fotografiez chefali, precum exemplarul pe care l-am vãzut ieri, acela din imaginea de mai jos…

chefal

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tags: , , , , ,

Statisticile zilei

  • 569
  • 104
  • 14,501
  • 378

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.