În sfârsit haine noi

Multa vreme am tinut dezactivate comentariile la posturi din cauza platformei b2evolution pe care rula blogul pâna mai ieri, platforma care se pare ca are niste buguri de securitate ce mi-au creat probleme cu nemiluita, de genul unor inscrieri la foc automat de comentarii cu linkuri la tot felul de situri nastrusnice. Ei bine, în ciuda crizei de timp, m-am suparat, am ‘barbierit’ b2evolution si am trecut la wordpress. Haine noi, look nou… parca era vremea pentru o schimbare, nu-i asa? Sper ca de acum o sa fiu mai motivat sa postez mai des. Doamne Ajuta!

3 thoughts on “În sfârsit haine noi”

 1. Chiar ma intrebam ce BMS (blog management system?) folosesti, ca arata foarte bine. Eu am blogger, da cred ca trec pe wordpress curand. Mi se pare ca Blogger e printre cele mai slabute servicii de la Google.

 2. Vasile,
  Folosesc wordpress dar instalat pe cont propriu si customizat ca atare. Mai sunt cateva chestii la care nu le-am dat de cap dar staruiesc. De exemplu nu stiu ce fisier sa editez ca sa am zilele si lunile in lb.romana si nu engleza…
  Nu stiu insa cat de mult pot fi customizate blogurile de pe serviciul wordpress.com.
  Pe net sunt f.multe resurse pentru wordpress, e drept ca nu toate functioneaza din prima, dar cu bunavointa se rezolva.
  Mihai

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Statisticile zilei

 • 242
 • 42
 • 25,380
 • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.