În sfârºit Vacanþa!

La ora când veþi citi aceste rânduri, voi fi deja plecat în vacanþã. Vreme de o sãptãmânã, împreunã cu familia ºi cu un grup de prieteni dragi, vom cãuta relaxare ºi odihnã, acolo unde e deja la modã sã-þi faci concediul: pe litoralul bulgãresc. Întrucât e primul concediu petrecut undeva, dupã cel din 2004, puteþi sã vã imaginaþi cã e aºteptat cu intensitate.

Nu ºtiu dacã voi avea acces la internet pe acolo, dacã nu, vã doresc sã nu trãiþi sub vremuri, mai ales sub astea ticãloºite, ci sã încercaþi a le modela. Exemple aveþi destule. Baftã!

3 thoughts on “În sfârºit Vacanþa!”

 1. Maestre,
  Ai plecat si ai uitat ca se pusese de-o inmormintare! Nu participi? Ce fel de drept-credincios esti? ;-)
  Sa ai un concediu excelent, sa te refaci si sa revii cu bine.

 2. Ted,

  ªtii sã flatezi oamenii dar în unele situaþii nu þine :-) Sã ºtii cã am plecat chiar dupã înmormântare, aºa cã nu am pierdut evenimentul!

  Am revenit deja acasã ºi am constatat cã mi-am “refãcut” vreo douã kilograme!

  Nelu,

  Despre reverberaþii… în postul urmãtor. O sã te uimesc!

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Statisticile zilei

 • 156
 • 37
 • 23,260
 • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.