Imagini care nu mai necesita comentarii

priveghi Ionatan
secventa dintr-o inregistrare video
sora lui Ionatan, Madi
tatal lui Ionatan
cineva acolo sus zambeste fericit

3 thoughts on “Imagini care nu mai necesita comentarii”

  1. Domnul sa mingaie si sa intareasca cu putere de Sus familia indoliata si El sa sterga orice lacrima din ochii lor.E adevarat,ca aceste despartiri ne dor,dar sunt temporar,doar pentru o vreme ,in nadejdea care ne sta inainte,ca intr-o zi ne vom revedea cu totii in slava cerului promis de Cel ce a murit si a Inviat,Slavit sa fie Numele Lui !!!!!. incaodata multe cooliate familiei dragi si a tuturor,desi nu l-am cunoscut ,doar din pozele acesta expuse pe internet,dar cuvintul Domnului ne indeamna sa plingem si noi cu cei ce pling .si de aceea ne alaturam si noi familiei indurerate ,numai El sa va dea Pacea si linistea sufletesca .Domul sa va Binecuvinteze.!!! Cu multa dragoste ,va inbratisam pe toti…Fam.Olariu Paraschiva si Petrica din washington DC.

  2. Domnul sa mingaie si sa intareasca cu putere de Sus familia indoliata si El sa sterga orice lacrima din ochii lor.E adevarat,ca aceste despartiri ne dor,dar sunt temporar,doar pentru o vreme ,in nadejdea care ne sta inainte,ca intr-o zi ne vom revedea cu totii in slava cerului promis de Cel ce a murit si a Inviat,Slavit sa fie Numele Lui !!!!!. incaodata multe condoliante familiei dragi si a tuturor,desi nu l-am cunoscut ,doar din pozele acesta expuse pe internet,dar cuvintul Domnului ne indeamna sa plingem si noi cu cei ce pling .si de aceea ne alaturam si noi familiei indurerate ,numai El sa va dea Pacea si linistea sufletesca .Domul sa va Binecuvinteze.!!! Cu multa dragoste ,va inbratisam pe toti…Fam.Olariu Paraschiva si Petrica din washington DC.

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tags: , , ,

Statisticile zilei

  • 588
  • 107
  • 14,520
  • 378

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.