De la Extaz la Agonie – What’s Next?

Cu o sãptãmânã în urmã am petrecut câteva zile de vis, la Braºov, nu pe vreo pârtie de ski, Doamne fereºte, deºi a nins frumos cât am stat acolo, ci la o mini-conferinþã cu prof. Willem VanGemeren de la Trinity, o somitate în Vechiul Testament, care ne-a delectat pe tema Înþelepciunii lui Dumnezeu din Cartea Proverbelor.

Abia întors acasã au început necazurile iar luni dimineaþã am fost internat pe nespusã masã la secþia de Terapie Intensivã a Spitalului Judeþean, datoritã unei intempestive hemoragii interne (stomac) care m-a fãcut sã pierd foarte mult sânge. Aici am fost þinut 48 de ore continuu sub perfuzii ºi, într-un final, la cerere ºi pe riscul meu am fost externat. Deºi am o lungã experienþã de viaþã cu spitalele româneºti, ultima s-a dovedit a fi una dintre cele mai traumatizante.

Oricum, a fost un prilej de meditare intensã, la înaltã tensiune, cât ºi un prilej de rememorare a experienþelor mele cu instituþia spitalului (kind a hate-love relationship…). Mi-ar place sã gãsesc ceva timp sã public câteva dintre amintirile mele adunate de-a lungul anilor. Am material chiar ºi pentru un roman dar n-are cine sã-l scrie :-)

3 thoughts on “De la Extaz la Agonie – What’s Next?”

 1. sa se indure Domnul si sa-ti dea o ,,portie deplina ”de sanatate .

  …nu norul este vesnic ,ci soarele-i acel
  ce-nvinge si ramane stapan in urma el!
  [T. Dorz].

 2. Spune-ne ce ti-a placut referitor la Proverbe. Impartaseste-ne cateva idei.

  Azi s-a facut bascalie (nu atat de tare totusi) la Radio Zu cu o predica a unui pastor despre Hi5, internet. Predica a fost ok. Mi-am dat inca o data seama cat de straine sunt lumii conceptele biblice crestine.

  Si insanatosire grabnica.

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tags: , , , ,

Statisticile zilei

 • 169
 • 41
 • 23,273
 • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.