Category

De la Extaz la Agonie – What’s Next?

Cu o sãptãmânã în urmã am petrecut câteva zile de vis, la Braºov, nu pe vreo pârtie de ski, Doamne fereºte, deºi a nins frumos cât am stat acolo, ci la o mini-conferinþã cu prof. Willem VanGemeren de la Trinity, o somitate în Vechiul Testament, care ne-a delectat pe tema Înþelepciunii lui Dumnezeu din Cartea Proverbelor.

Abia întors acasã au început necazurile iar luni dimineaþã am fost internat pe nespusã masã la secþia de Terapie Intensivã a Spitalului Judeþean, datoritã unei intempestive hemoragii interne (stomac) care m-a fãcut sã pierd foarte mult sânge. Aici am fost þinut 48 de ore continuu sub perfuzii ºi, într-un final, la cerere ºi pe riscul meu am fost externat. Deºi am o lungã experienþã de viaþã cu spitalele româneºti, ultima s-a dovedit a fi una dintre cele mai traumatizante.

Oricum, a fost un prilej de meditare intensã, la înaltã tensiune, cât ºi un prilej de rememorare a experienþelor mele cu instituþia spitalului (kind a hate-love relationship…). Mi-ar place sã gãsesc ceva timp sã public câteva dintre amintirile mele adunate de-a lungul anilor. Am material chiar ºi pentru un roman dar n-are cine sã-l scrie :-)

3 thoughts on “De la Extaz la Agonie – What’s Next?”

 1. sa se indure Domnul si sa-ti dea o ,,portie deplina ”de sanatate .

  …nu norul este vesnic ,ci soarele-i acel
  ce-nvinge si ramane stapan in urma el!
  [T. Dorz].

 2. Spune-ne ce ti-a placut referitor la Proverbe. Impartaseste-ne cateva idei.

  Azi s-a facut bascalie (nu atat de tare totusi) la Radio Zu cu o predica a unui pastor despre Hi5, internet. Predica a fost ok. Mi-am dat inca o data seama cat de straine sunt lumii conceptele biblice crestine.

  Si insanatosire grabnica.

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.