Google translator probat cu Philip Yancey

Am zis sã fac ºi eu o probã a translatorului online oferit de Google. Am ales un citat de Philip Yancey, anume:

There is nothing we can do to make God love us more. There is nothing we can do to make God love us less.

Rezultatul a fost extrem de amuzant:

Nu este nimic ce putem face pentru a face dragoste Dumnezeu ne mai multe. Nu este nimic ce putem face pentru a face dragoste Dumnezeu ne mai puþin.

Prefer traducerea mea… :-)

7 thoughts on “Google translator probat cu Philip Yancey”

 1. Ma trec fiori cand vad alaturarea “a face dragoste” – “Dumnezeu”. Doamne pazeste!(-ne de Google translate)! :)

  1. Din fericire, noi stim bine ca Dumnezeu ESTE dragoste, ceea ce trimite in ridicol orice alta conotatie… si cum bine zice Yancey, dragostea Lui nu merge sporita, nici micsorata… ea nu se face, ea este pur si simplu…

 2. Daca preferi traducerea ta, ai fi putut sa o introduci in google translate si ai fi facut un bine si altora. Google Translate este o unealta si are nevoie si ea de ‘invatare’ … Probabil ca cineva nu a avut timp sa invete GT mai mult de ‘make […] love’.
  Ai evident posibilitatea sa folosesti [Contribute a better translation:]. Este o favoare care o faci altora care vin in urma ta.

 3. Va recomand sa vizitati si http://www.translatoare.ro. Veti beneficia de traducere, pronuntare si corectare online in cele mai importante limbi de circulatie internationala. Instrumentul utilizeaza tehnologiile Google Translate si Microsoft Bing Translator. Este o aplicatie autohtona online care merita incercata!

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tags: , , ,

Statisticile zilei

 • 156
 • 37
 • 23,260
 • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.