National Catastrophic Romania

Eii… bãieþii ãºtia de la HotNews au umor nu glumã. Ia uitaþi ce afiº ne-au trântit pe ziua de azi!

Bunicuta Iliescu

4 thoughts on “National Catastrophic Romania”

  1. mai bine zis bãºcãlia… la asta nu ne întrece nimeni… oricum, capacitatea asta de a face haz de necaz a funcþionat bine în vremea comunismului… era un fel de rezistenþã…

  2. bascalia nu stiu la ce ajuta,dar umorul scade incidenta depresiilor,bolilor cardio-vasculare,creste nivelul de serotonina in singe[este hormonul fericirii]creste nivelul endorfinelor din creier[niste neurotransmitatori care ne fac sa ne simtim bine….],stimuleaza imunitatea,atenueaza ridurile de expresie,creste oxigenarea creierului si ne face sa parem chiar mai tineri.
    Ma refer la umorul urmat de hohote de ris.
    Daca cea care ride este o doamna sau domnisoara,s-ar putea sa devina extrem de atragatoare si tentanta,astfel ca unii IOVi moderni vor trebui sa faca gimnastica oculara de coborire a pleoapelor spre a impiedica o lovitura,la propriu,sub centura si a nu trebui sunat la 112 pompierii….ce zici,frate RADU?

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tags: , , ,

Statisticile zilei

  • 230
  • 40
  • 25,368
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.