Category

week-end în deltã!

Un prieten bun, fost coleg de facultate, m-a invitat în acest week-end în Deltã. Voi merge împreunã cu Bogdan, bãiatul meu, care azi, 14 septembrie, îºi serbeazã ziua de naºtere, invitaþia aceasta venind ca un cadou perfect pentru el. Sper cã ne vom întoarce cu ceva poveºti pescãreºti reale, mai tari decât cea din poza alãturatã. Nu… ciortanul acela nu e luat de la Metro, nici de la Carrefour… chiar dacã e pozat în fosta mea bucãtãrie. A fost capturat pe bune, într-o amãrâtã de baltã, superbraconatã.

Aºa cã, dacã n-o sã vã rãspund la comentarii douã zile, sã ºtiþi cã e ‘motivatã’ tãcerea! Între timp, sper sã luaþi exemplu de la Acidutu, sãrind gardul la blog cât de des puteþi, lãsând urme lizibile!

2 thoughts on “week-end în deltã!”

  1. ” La multi ani ” Bogdane si nu uitati ceaunul de maliguta si mujdeiul de usturoi …dac-o fi cu peste…..daca nu cu alte derivate !!!

  2. Bogdan îþi mulþumeºte de urare. Am mâncat peºte, dar prins de alþii. Am fost pe canalul ªontea, apa era înfiorãtor de scãzutã, zic localnicii cã niciodatã nu a mai scãzut apa în Deltã aºa de mult. Probabil din aceastã cauzã, apa era plinã de buruieni, un fel de ghiveci prin care înotau peºtii ºi care ne-a împiedicat sã prindem ceva de soi. Doar mizilici… Pe ansamblu însã a fost frumos, vreme bunã, peisaje superbe… Data viitoare va fi ºi peºte!

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.