Viata merge inainte: Nikon D5100

Deºi cutremurul din Japonia a afectat puternic unitãþile de producþie ale Nikon, în mod special fabrica unde se produc cele mai avansate componente, aceea de la Sendai, producãtorul japonez nu îºi dezamãgeºte fanii ºi tocmai a anunþat o nouã camerã foto pentru entuziaºti, anume D5100. Deºi încã nu sunt cunoscute toate detalile tehnice, D5100 pare o micã bijuterie tehnicã, aducând în premierã mai multe facilitãþi ºi îmbunãtãþiri, cum ar fi efectul vedere de noapte (Night Vision), care ridicã valoarea ISO pânã la 102400, captând imagini ºi filme monocrom clare chiar ºi în luminã foarte slabã.

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tags: , , , , ,

Statisticile zilei

  • 549
  • 101
  • 14,481
  • 378

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.