O afacere prosperã în vremuri de crizã: vânzarea de biserici

Se întâmplã în Olanda ºi este cât se poate de adevãrat. Potrivit ziarului austriac Die Presse, citat de Jurnalul Naþional, olandezii vând “în stil mare” bisericile ºi le transformã în discoteci sau moschei.

De contracte se ocupã o firmã specializatã, condusã de o femeie în vârstã de 60 de ani, consideratã o mamã modernã ºi o femeie de afaceri de succes. Mickey Bosschert, ºefa firmei Reliplan, se laudã cã a vândut deja “900 de biserici”, care au fost transformate ulterior în spaþii de locuit sau supermarketuri ºi trei dintre ele “au devenit” moschei.

“Vânzarea de biserici este în plin avânt, iar în urmãtorii ani doar în Olanda vor exista 2.000 de biserici disponibile, aºa cã nici urmã de recesiune, pentru cã merge bine în acest domeniu”, a explicat Bosschert.

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tags: , , ,

Statisticile zilei

  • 228
  • 39
  • 25,366
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.