Sutanã izotermicã ºi Clopote cu MP3

Hotãrât lucru, biserica intrã în mileniul III! Sãptãmâna aceasta a avut loc în Polonia un târg expoziþional numit Sacroexpo, dedicat clãdirilor, hainelor ºi diverselor articole bisericeºti. Noutatea absolutã o constituie sutana izotermicã, idealã pentru sjujbe în aer liber, pe vreme rea sau pe caniculã. Costã doar 300 de Euro. ªi, de ce sã mai torni un clopot de bronz, când poþi lua, doar cu 10% din preþ, adicã cu 8000 de Euro, un echivalent electronic, clopotul cu MP3.  La banii ãºtia are înregistrate 1500 de diverse dãngãneli, la alegere!

3 thoughts on “Sutanã izotermicã ºi Clopote cu MP3”

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Statisticile zilei

  • 156
  • 37
  • 23,260
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.