Summit de gradul “zero” cu Bill Hybels, la Bucuresti

Bill Hybels

Bill Hybels, unul dintre cei mai renumiþi lideri creºtini americani, foarte cunoscut evanghelicilor români în calitatea sa de iniþiator al Summitului Global de Conducere ºi de pastor al bisericii Willow Creek, se va afla pentru o scurtã vizitã în România, pe data de 8 februarie 2011.

Cu aceastã ocazie, distinsul oaspete american va avea o întâlnire în Bucureºti cu cca 150 de lideri evanghelici români. Formatul acestei întâlniri a fost conceput ca unul extrem de interactiv, Bill Hybels manifestându-ºi dorinþa sã fie la dispoziþia participanþilor pentru a rãspunde întrebãrilor dificile legate de provocãrile conducerii.

Având în vedere numãrul restrâns de participanþi, pentru asigurarea unui format interactiv eficient, participarea la aceastã întâlnire este posibilã doar pe baza unei invitaþii primite de la un membru al BIG Impact.  Sursa: BIG Impact

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tags: , , , , ,

Statisticile zilei

  • 135
  • 33
  • 23,239
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.