Stie cineva confesiunea religioasa a lui Hillary Clinton?

Nu de alta, dar ºtiam de demult ca ex-preºedintele se dãdea drept baptist, iar azi am aflat de aici cum cã fiica lor, Chelsea, ar fi metodistã, iar ginerele (Marc Mezvinsky -hei,  rimeazã cu Lewinsky :-) ) este evreu, finanþist de pe Wall Street, cum altfel, cei doi beneficiind de o ceremonie inter-religioasã. Dincolo de etichete, tare mi-e cã singurul lor Dumnezeu este banul.

3 thoughts on “Stie cineva confesiunea religioasa a lui Hillary Clinton?”

  1. Parca noi (voi) nu iubiti banul , si pentru cati mai mari (crema sa zic asa) nu a devenit dumnezeu.Vai cateodata si de pocainta noastra…..

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tags: , , , , , ,

Statisticile zilei

  • 20
  • 5
  • 22,431
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.