Interviu cu Philip Yancey

Philip Yancey

Am reuºit în urmã cu câteva ore sã bifez una dintre restanþele multe pe care le am la activ :-) ºi sã postez pe situl BIG Impact interviul pe care mi l-a acordat cu amabilitate Philip Yancey la sfârºitul conferinþei “Creºterea în har” de la Cluj. E un interviu luat dupã o conferinþã cu program încãrcat, la finalul unei sesiuni lungi ºi epuizante în care oaspetele american a acordat sute de autografe tuturor celor care au dorit acest lucru. Întrebãrile nu l-au menajat însã iar rãspunsurile primite au fost, zic eu, dezarmante. Puteþi lectura acest interviu aici.

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tags: , , , , ,

Statisticile zilei

  • 143
  • 34
  • 23,247
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.