Gary Chapman la Bookfest

Mai sunt doar câteva zile pânã la debutul conferinței “Limbajele Iubirii” cu Gary Chapman și Don Christensen, eveniment care va fi gãzduit de Palatul Național al Copiilor din București între 23 și 26 mai a.c.

Mai multe informații despre acest eveniment, precum și modalitatea de înscriere, se pot accesa dând click pe bannerul de mai jos.


Având “complicitatea” editurii Curtea Veche, cea care a publicat multe dintre cãrțile lui Gary în limba românã, BIG Impact organizeazã la Romexpo, unde în aceeași sãptãmânã se va desfãșura Bookfest – cel mai cunoscut salon de carte autohton – o întâlnire a reputatului autor creștin cu publicul românesc.

Așadar, vineri 27 mai a.c. în cadrul Bookfest cei care doresc pot participa la urmãtoarele evenimente:

16:00 Conferințã de presã cu Gary Chapman

18:00 Lansare de carte – Gary Chapman

18:30 Sesiune de autografe – Gary Chapman

În contextul în care peisajul care defileazã forțat prin fața ochilor noștri penduleazã dureros între ghetto și mahala, mã bucur cã printr-un concurs fericit de împrejurãri putem sã ne prezentãm onorabil în fața cetãții, cu o mãrturie a unui om care ne face cinste, promovând într-un mod extraordinar valori care, din pãcate, au ajuns doar o aramã sunãtoare în perimetrul eclesial.

Nu pot sã nu menționez aici modul exemplar în care am colaborat cu Editura Curtea Veche, calitatea umanã și profesionalã a celor cu care am lucrat pentru elaborarea acestui plan și disponibilitatea lor de a se asocia acestui efort menit unei fructificãri maxime a prezenței lui Gary Chapman în România.

 

One Reply to “Gary Chapman la Bookfest”

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.