Cum a inceput totul – Iosif Stefanuti povestind lui Cristi Tepes

Prin bunavoinþa lui Cristi Þepeº, cunoscutul realizator de emisiuni cu tematicã spiritualã de la TVR, postez aici un scurt film, probabil ultima înregistrare fãcutã de Cristi cu pastorul Iosif ªtefãnuþi, în care acesta a fost provocat sã depene amintiri legate de începutul lucrãrii sale.

Acest film poate fi re-postat pe alte situri ºi bloguri, avem permisiunea lui Cristi pentru acest lucru, cu rugãmintea (mea) de a se specifica cine a realizat acest film ºi, dacã e posibil, cu un link cãtre sursã. Dacã cineva îl doreºte la o calitate mai bunã, respectiv pretabil pentru o rezoluþie mai mare, la cerere pot face o reconvertire a fiºierului original ºi pune un link pentru download dacã existã interes pentru aºa ceva.

Later edit: Întrucât a apãrut o solicitare, am pus la download varianta mp4 a acestui film. Se poate descãrca de aici.

Cum a inceput totul – Iosif Stefanuti povestind lui Cristi Tepes from Mihai Ciuca on Vimeo.

3 thoughts on “Cum a inceput totul – Iosif Stefanuti povestind lui Cristi Tepes”

    1. Cristi, sper sa pot face maine reconversia filmului original si sa il uploadez… o sa pun si linkul la sfarsitul articolului, poate il mai vrea cineva.

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tags: , , ,

Statisticile zilei

  • 42
  • 13
  • 22,453
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.