Conferinta “Limbajele Iubirii” cu Gary Chapman, Bucuresti, 23-26 mai

Anul acesta, conferinþa motivaþionalã a BIG Impact va fi dedicatã familiei. Între 23 ºi 26 mai, la Palatul Naþional al Copiilor din Parcul Tineretului din Capitalã, cunoscutul pastor, vorbitor motivaþional ºi scriitor creºtin american, dr.Gary Chapman va conferenþia pe tema “Limbajele iubirii”. El va fi însoþit de un reputat om de afaceri din Arizona, Don Christensen, care va susþine la rândul sãu câteva expuneri pe tema administrãrii finanþelor familiale. Amintesc cã Gary Chapman a primit din partea Asociaþiei Editorilor Evanghelici Americani Platinum Book Award pentru best-sellerul sãu (apãrut ºi în limba românã) Cele cinci limbaje ale iubirii, carte tradusã în 40 de limbi ºi vândutã în peste ºase milioane de exemplare.

În curând vor fi publicate pe situl BIG Impact mai multe detalii despre acest eveniment, inclusiv date despre modalitatea de înscriere.

Gary Chapman

3 thoughts on “Conferinta “Limbajele Iubirii” cu Gary Chapman, Bucuresti, 23-26 mai”

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tags: , , , , , , , ,

Statisticile zilei

  • 229
  • 40
  • 25,367
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.