Când rãzbunarea nu-i a Domnului!

În timp ce la bisericã þinea predici despre iertarea aproapelui, în viaþa de zi cu zi un preot ortodox din Grecia a urzit un plan de rãzbunare de-a dreptul diabolic. Acesta este judecat acum pentru tentativã de vãtãmare corporalã, deþinere de dispozitive explozive ºi ameninþare cu moartea. Potrivit agenþiei AFP, preotul în cauzã, cãsãtorit ºi tatã a doi copii, bãnuia cã soþia sa avea o aventura cu unul dintre vecini. Orbit de gelozie, bãrbatul i-a stricat acestuia frânele de la maºinã ºi a aruncat peste autoturism un cocktail Molotov. În plus, l-a ameninþat de mai multe ori cu moartea pe presusupul amant al soþiei sale. Preotul rãzbunãtor a fost arestat de poliþie ºi acum trebuie sã rãspundã în faþa legii pentru faptele sale. În plus, el riscã sã fie exclus din rândurile preoþimii, comportamentul sãu fiind condamnat de colegii din cler.

2 thoughts on “Când rãzbunarea nu-i a Domnului!”

  1. Asta trebuie sa o trimit lui Bastrix …
    Oricum nimeni nu-l prea viziteaza !!
    A scos astazi ceva dintr-o carte a lui Richard Wurmbrand ….si nu prea imi place cum o interpreteaza!!

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Statisticile zilei

  • 166
  • 39
  • 23,270
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.