Bible Text WordPress Plugin

Astãzi am gãsit un plugin de WP extrem de drãguþ… mai ales cã oferã ceva ºi vorbitorilor de limba românã, în speþã bloggerilor. Este vorba de Bible Text, un plugin care se poate descãrca de aici. Ce face acest plugin? E simplu, la inserarea unui “shortcode”, automat introduce un pasaj biblic ales, folosind versiunea favoritã a textului biblic. Vestea bunã este cã printre multele versiuni oferite, se aflã ºi versiunea Cornilescu.

Mai jos este proba din Evanghelia dupã Ioan, întâi folosind Cornilescu apoi Vulgata (latinã) ºi NET Bible (englezã) – e drept cã la mine nu vrea sã afiºeze corect diacriticile româneºti dar cred cã se poate rezolva problema:

[bible passage=”John 1:5″ version=”cornilescu”]

[bible passage=”John 1:5″ version=”vulgate”]

[bible passage=”John 1:5″ version=”net”]

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tags: , , ,

Statisticile zilei

  • 143
  • 34
  • 23,247
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.