Andrei Marga si Vasile Boari, invitati speciali la Conferinta “Cresterea in Har” cu Phil Yancey

Ne mai despart doar câteva sãptãmâni de conferinþa pe tema “Creºterea în Har” cu Philip Yancey, poate cel mai important, ca anvergurã, eveniment al evanghelicilor români în 2010, care se va desfãºura la Cluj în perioada 25-28 Octombrie.

Conferinþa de la Cluj ascunde mai multe surprize, dintre care pot dezvãlui acum existenþa unor sesiuni speciale cu dl.Andrei Marga, cel care va vorbi pe tema “Dumnezeu azi” ºi cu dl.Vasile Boari, care va conferenþia despre “Criza lumii de azi”. Însã vã asigur cã surprizele nu se opresc aici.

În altã ordine de idei, prin bunãvoinþa celor de la Noua Speranþã, partenerii BIG Impact întru organizarea acestui eveniment, am primit dreptul de a vã oferi spre lecturã un capitol dintr-o carte extrem de provocatoare scrisã de Philip Yancey: Biserica, frustrare ºi împlinire. Pentru lecturarea sau salvarea acestui capitol, puteþi accesa acest link.

Cei care încã nu ºi-au asigurat participarea, o mai pot face aici. Cei care s-au înscris deja: ne vedem acolo, dacã Cel de Sus nu are alte planuri cu noi!

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tags: , , , , ,

Statisticile zilei

  • 229
  • 40
  • 25,367
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.