Facebook
d'ale crestinismului

Andrei Marga si Vasile Boari, invitati speciali la Conferinta “Cresterea in Har” cu Phil Yancey

Ne mai despart doar câteva sãptãmâni de conferinþa pe tema “Creºterea în Har” cu Philip Yancey, poate cel mai important, ca anvergurã, eveniment al evanghelicilor români în 2010, care se va desfãºura la Cluj în perioada 25-28 Octombrie.

Conferinþa de la Cluj ascunde mai multe surprize, dintre care pot dezvãlui acum existenþa unor sesiuni speciale cu dl.Andrei Marga, cel care va vorbi pe tema “Dumnezeu azi” ºi cu dl.Vasile Boari, care va conferenþia despre “Criza lumii de azi”. Însã vã asigur cã surprizele nu se opresc aici.

În altã ordine de idei, prin bunãvoinþa celor de la Noua Speranþã, partenerii BIG Impact întru organizarea acestui eveniment, am primit dreptul de a vã oferi spre lecturã un capitol dintr-o carte extrem de provocatoare scrisã de Philip Yancey: Biserica, frustrare ºi împlinire. Pentru lecturarea sau salvarea acestui capitol, puteþi accesa acest link.

Cei care încã nu ºi-au asigurat participarea, o mai pot face aici. Cei care s-au înscris deja: ne vedem acolo, dacã Cel de Sus nu are alte planuri cu noi!

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: