Adevarul Absolut intr-o Lume Relativa

Sâmbãta trecutã a avut loc la Biserica Baptistã “Sfânta Treime” din Brãila o întâlnire a tinerilor evanghelici din bisericile brãilene, având însã ºi destui invitaþi de la biserici din Galaþi. A fost un program dinamic, axat în jurul sintagmei “Adevãrul Absolut într-o Lume Relativã”. Tineri baptiºti, penticostali, creºtini dupã Evanghelie ºi de la Oastea Domnului au petrecut împreunã câteva ore de calitate, au cântat, s-au rugat, au ascultat o mãrturie, mesaje motivaþionale ºi au vizionat o scenetã excelent interpretatã. O arhiva zip cu cateva sute de imagini de la acest eveniment poate fi descarcata aici. Mai jos puteti vedea o galerie cu cele mai reprezentative imagini. Pentru a vedea imaginea în întregime, daþi un click pe zona centralã.
[smooth=id:4; arrows:true;  width:600; height:450;]

5 thoughts on “Adevarul Absolut intr-o Lume Relativa”

  1. Multumim pentru ca ne-ati fost alaturi. Multumim pentru foto. Va asteptam cu mare drag printre noi, tinerii, cat si la fiecare eveniment. Dumnezeu sa va binecuvinteze.

  2. Gabi, multumesc frumos de invitatie si pentru cuvintele alese. Cat despre fotografii, ele sunt doar niste imagini care reflecta o realitate. Daca ele sunt frumoase, inseamna doar ca realitatea pe care o intruchipeaza (sau imortalizeaza) are adevaratele merite!

  3. Adevarul absolut intr-o lume relativa nu poate sa exziste dechit in imaginatie .Pentru obtinerea ADEVARULUI ABSOLUT ESTE NECESARA O SCHIMBARE .Aceasta schimbare pentru persoana pacatoasa este imposibila daca nu renunta la eul personal si puterea firii!Intradevar in scriptura se discuta despre ADEVRUL ABSOLUT SI SE EXPLICA CUM SE POATE OBTINE!Este scris si de cine a fost obtinut ,trait ,insa se vede ca au trecut; chite sute de ani si chiar mii de la aparitia domnului ISUS HRISTOS ?S-a dorit ca expunerea Sa umana sa fie luata azi ca exemplu?De cine vedem ca a fost luata in considerare si traita?De catre ucenici si primii crestini!Insa si ei chind au ajuns sa traiasca prin ADEVARUL ABSOLUT? Chit timp a durat acest lucru?Azi cei care ajung la acea stare ,intradevar prin comportament ,prin vorbire si prin actiuni se pot vedea si nu se doreste sa fie cunoscuti si nici respectati .Dupa cum nu au fost nici in trecut!Azi reclama de expunere se face la cine vedem si pentru comportamentul si rezultatul care exzista!Nimic nu este mai deosebit acum fata de chind domnul ISUS HRISTOS prin persoanalitatea umana a exzistat pe acest pamint!Nici azi primirea si reaparitia lui nu ar fi mai deosebita ca atunci si putini ar dori sa i-l urmeze in chemarea pe care o face pentru Imparatia divina pe care a primit-o din partea Tatalui ceresc dupa ce a fost inviat din morti .Multi nici nu percep acest lucru si le este frica sa ii aduca inchinarea pe care o merita si este expusa prin scrierile Scripturii de catre scriitorii influientati cu adevarat de puterea DUHULUI SFINT si a caror mesaj ramine neschimbat in putereA SI ADEVARUL ABSOLUT refuzat azi de foarte multi!

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.