A început Conferința BIG 5.2 / Ucenicia ca mod de viațã

big52geluSOVATA (21 octombrie 2009) – Luni seara a început la Sovata cea de-a treia conferințã anualã din seria BIG 5, aceasta fiind focalizatã asupra unei teme extrem de incitante, anume Ucenicia ca mod de viațã. Aproximativ 270 de participanți din toate confesiunile evanghelice, oameni de toate vârstele dar, printre ei mulți, foarte mulți tineri, au venit aici, dorind nu doar sã asculte de voia lui Dumnezeu ci mânați de pasiunea de a se asocia visului lui Dumnezeu cu privire la aceastã lume, vis care presupune facerea de ucenici din toate neamurile. Printre participanți se aflã și un grup destul de reprezentativ de persoane din Republica Moldova.

Lucrãrile conferinței au debutat cu câteva provocãri, din prima searã, dorindu-se ca participanții sã fie implicați într-un proces de învãțare experențialã și nu doar bombardați cu informații teoretice. Astfel au reușit sã înțeleagã care este legãtura dintre origami și ucenicie :-) dar și multe alte lucruri.

În mod unic pentru contextul evanghelic românesc, materialele prezentate la BIG 5.2 au fost elaborate pe parcursul unui an de cãtre o echipã de peste 20 de persoane care s-a întâlnit de mai multe ori, interacționând în vederea gãsirii celor mai adecvate modalitãți de transfer a conceptelor și practicilor uceniciei biblice.

Lucrãrile conferinței urmeazã a se încheia vineri 23 octombrie.

big52

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tags: , , ,

Statisticile zilei

  • 134
  • 33
  • 23,238
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.