A fost lansat InfoEvanghelic, cel mai inovativ mijloc de informare din mediul evanghelic românesc

Un proiect de excepþie care va facilita circulaþia informaþiei în mediul evanghelic este situl InfoEvanghelic – o realizare a programatorului clujean Vasile Tomoiaga, iniþiatorul blogului Clujul Evanghelic, cel care a deschis calea pentru crearea atâtor alte situri din reþeaua România Evanghelicã, cu sprijinul nemijlocit al lui Alin Cristea, al cãrui nume nu mai are nevoie de prezentare în  mediul online din România. Pentru asigurarea unui flux constant ºi echilibrat de informaþii, cei doi au mai cooptat ºase persoane, printre care ºi subsemnatul, în echipa care va actualiza permanent calendarul evenimentelor evanghelice româneºti.

Vã recomand cu cãldurã sã faceþi un bookmark pentru acest site fiindcã meritã. În afarã de un calendar al evenimentelor evanghelice actualizat în permanenþã, beneficiaþi de o opþiune de cãutare optimizatã în sute de bloguri evanghelice, vedeþi topurile la zi ºi aveþi la îndemânã un agregator ce prezintã ultimele postãri pe cele mai importante (dupã numãrul de vizitatori) situri ºi bloguri evanghelice româneºti.

infoev

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tags: , , , ,

Statisticile zilei

  • 134
  • 33
  • 23,238
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.