Unde vrei sã-þi petreci veºnicia? Lângã Marilyn Monroe spun unii…

marilyn1 O vãduvã din SUA a scos la licitaþie pe eBay locul de veci ocupat de soþul ei defunct, în cimitirul Westwood Village Memorial Park, din Los Angeles. Miza este învecinarea acestuia cu cripta în care se aflã înmormântatã Marilyn Monroe.

Conform ziarului Cotidianul, licitaþia care a pornit de la 500.000 de dolari a ajuns duminicã la nu mai puþin de 2.500.000 de dolari.

Contra unui purcoi de bani, unii oameni se amãgesc cã îºi vor petrece eternitatea alãturi de faimoasa actriþã. Wow! Incredibil!

Update 19 august: Conform HotNews, potul a crescut la 4.500.000 dolari…

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tags: , , , ,

Statisticile zilei

  • 229
  • 40
  • 25,367
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.