Pânã unde merge inventivitatea românului!

Conform unei ºtiri relatate de Newsin, tot mai mulþi locuitori din judeþele din vestul þãrii aleg sã-ºi organizeze petrecerile de nuntã, botez sau ocazionate de alte evenimente în Ungaria, unde preþurile sunt mai mici, iar calitatea serviciilor este superioarã celor din România.

Potrivit organizatorilor de evenimente, o nuntã cu aproximativ 100 de invitaþi costã la un restaurant din Arad aproximativ 20.000 lei, în timp ce în Ungaria, preþul este cu 30% mai mic, iar gramajul ºi calitatea sunt net superioare la vecini.

Printre locaþiile cãutate din Ungaria se numãrã cele din apropierea graniþei cu România, cum ar fi Oroshaza, Szeged, Gyula, Mako, dar existã solicitãri pentru evenimente organizate ºi la Budapesta!

Mã întreb cum stau oare ungurii cu preþul la înmormântãri? Cum locurile de veci pe la noi sunt cam scumpe, mã gândesc cã poate ne facem vreun cimitir în pusta maghiarã!

One Reply to “Pânã unde merge inventivitatea românului!”

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tags: , ,

Statisticile zilei

  • 137
  • 33
  • 23,241
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.