Dilema lui Ioan T.Morar: “Cînd ne-a condus pe noi Regele Pop?”

oprescuPlecând de la ideea stupidã a municipalitãþii bucureºtene de a boteza o alee cu numele lui Michael Jackson, simpaticul Ioan T.Morar plaseazã o întrebare dilematicã pe blogul sãu de caþavenc: “Când ne-a condus pe noi Regele Pop?” specificând:

“Asta mai lipsea Bucureºtiului, Aleea Michael Jackson, numit, deja, prin articole de tot felul, Regele Pop. Pop ºi mai cum? Ion? Gheorghe? Mihai? Majestatea Sa domnul Pop s-a trezit cu o onoare de care mulþi români, mai importanþi pentru þara asta decît cîntãreþul american,  nu au avut parte. De pildã, Monica Lovinescu ºi Virgil Ierunca nu se bucurã de aceastã cinste.”

Amintesc cã la “evenimentul” menþionat, primarul Sorin Oprescu a anunþat oficial cã aleea ce porneºte din dreptul Arcului de Triumf ºi pânã în centrul parcului Herãstrãu, însumând peste 300 de metri, va purta numele Michael Jackson. Oprescu a mai dezvelit ºi o piatrã de marmurã ce va trona în parc, piatra fiind inscripþionatã cu „His music will live forever! Michael Jackson 29 august 1958 – 25 iunie 2009”.

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tags: , , , , , ,

Statisticile zilei

  • 135
  • 33
  • 23,239
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.