Când cresc mare vreau sã devin un oficial corupt…

Eram în clasa a patra ºi “tovarãºa” ne-a întrebat ce vrem sã ne facem când o sã creºtem mari… ªugubãþ, i-am spus colegului de bancã la ureche: “eu vreau sã mã fac mare scofalã!”… Imediat, crezând cã ºi învãþãtoarea se va amuza, colegul meu, care pânã la urmã a ajuns miliþian, :-) sectorist la Snagov, a spus în gura mare: “Tovarãºa învãþãtoare, Mihai vrea sã se facã mare scofalã!” Numai eu ºtiu cum am ieºit din treaba asta!

Uite cã în ziua de azi, dupã cum citim prin presã, o copilã din China îºi doreºte sã îngroaºe tagma oficialilor corupþi din acea þarã, pe motiv cã aceºtia primesc multe cadouri ºi, nu-i aºa, ce copil nu-ºi doreºte sã primeascã cadouri?

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tags: , , , , , ,

Statisticile zilei

  • 143
  • 34
  • 23,247
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.