De la Bãsescu la Dumnezeu!

Conform 7plus numele de domeniu dumnezeu.ro a fost achiziþionat de patronul agenþiei GMP Advertising, dl. Felix Tãtaru, care mai are în portofoliu ºi alte nume sofisticate, precum basescu.ro.

Nu ºtiu ce are de gând sã facã dl.Tãtaru cu respectivul nume de domeniu, dar mã întreb ce se va întâmpla dacã-i va veni cuiva ideea sã înregistreze ca marcã ‘proprie’ Dumnezeu ® sau TM

Doar mare-i grãdina lui Dumnezeu, nu?

2 thoughts on “De la Bãsescu la Dumnezeu!”

  1. Asa cum spui gradina e mare.
    Ma gandesc la multimea de adunari bapti si penty care l-au sprijinit de la amvon pe base.Nu prea mai comenteaza , nu se roaga sa pice. A trecut campania a venit dihania.
    Nu puteai sa vorbesti cu vreun pastor atunci fara sa fi pus la colt , totusi politica se face in biserica dar putin altfel.Isaia 58:12

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Statisticile zilei

  • 166
  • 39
  • 23,270
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.